Producator de rasini epoxidice

Grunspind este producator de rasini epoxidice. Venim pe piata cu solutii moderne, eficiente, conforme cu normele in vigoare si foarte atragatoare ca raport pret calitate. Avem o varietate de rasini pentru ingrijirea si protejarea suprafetelor din beton, variante de top cat si sisteme economice, atat pentru pereti cat si pentru pardoseli.

Epoxi este al doilea nume al nostru. Rasina epoxi ne place asa de tare, ca am vrea sa o aplicam peste tot. Probabil ca este una dintre cele mai versatile solutii de protejare a suprafetelor din beton. Fie ca vorbim de unitati mari de productie, spatii de parcare, centre comerciale, cabinete medicale, alei pietonale, platforme auto sau cladiri rezidentiale unde poate fi folosita si in scop decorativ, aplicarea rasinei epoxi este solutia ideala. Ca urmare a aplicarii, betonul va fi protejat de uzura mecanica iar suprafata obtinuta va fi una continua ( fara rosturi), rezistenta, usor de curatat, ordonata si ingrijita.

Serviciile cu care va stam la dispozitie sunt atat comecializarea produselor proprii, cat si consiliere si servicii legate de aplicarea propriu zisa a produselor, cu echipele noastre de constructori. Va oferim solutia completa comercializare si aplicare .

Ți-ar plăcea să discutăm?

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.
Trimite-ne un e-mail, iar noi vom lua legătura cu tine pentru a stabili o întâlnire în care să discutăm cerințele proiectului tău.