Vom aproba retururile fără condiții extra și vom returna contravaloarea bunurilor comandate în interval de maxim 14 zile de la comandă, conform legislație în vigoare, iar procedura de returnare a fondurilor poate dura până la 30 zile lucrătoare de la data recepționării cererii de retur și a returului.

În situațiile în care comanda a fost expediată cu ”transport gratuit” plata aferentă expediției inițiale către beneficiar va fi decontată (scăzută) din valoarea returnata. Comenzile expediate care au beneficiat de transport gratuit vor fi decontate cu valoarea transportului din totalul returului. Așadar se va reține contravaloarea expediției oferite gratuit pentru comenzile returnate, oferta cu transport gratuit pentru comenzile ce depășesc un plafon fix (menționat în website) este un privilegiu oferit sub formă de oferta de către de GRUNSPIND.ro nu este un drept legal al beneficiarului (client). Odată cu renunțarea la comandă și returnarea produselor clientul renunță si la oferta de care a beneficiat și se va reține din suma rambursată contravaloarea expediției oferite gratuit anterior.

Costul aferent returnării produselor este suportat de către client acesta din urmă având obligația expedierii produselor în forma și prezentarea în care le-a primit prin intermediul unei firme de curierat agreate de Grunspind SRL după cum urmează : DPD, Fan Courier, Urgent-Cargus, DHL, GLS, BookCurier & Sameday.

Returnare produse prin intermediul Fan Courier :
Completati datele necesare preluării de către curier din formularul “cheamă un curier” disponibil online ce poate fi accesat prin următorul link sau puteți apela la nr. 021.9336. Pentru a evita deteriorarea ambalajului GRUNSPIND vă recomandăm să ambalați corespunzător produsul(e) expediate.

Expedierea retururilor indiferent de firma de curierat aleasă se face la adresa: Soseaua Banatului nr. 2
Chitila, Ilfov

La destinatar este foarte important să menționați: GRUNSPIND SRL

Returnarea fondurilor se face doar în contul bancar oferit de beneficiar împreuna cu formularul de retur completat în termen de minimum 7 și maxim 30 zile de la acceptarea returului.

Modificare sau înlocuirea produselor achiziționate cu alte produse din oferta GRUNSPIND SRL se face urmând procedura de retur. Ulterior se pot comanda produsele dorite printr-o comandă noua.

Nu înlocuim produsele comercializate cu alte produse din magazinul nostru făra a parcurge procedura de retur.