Comanda dvs. va fi expediată în intervalul minim de 24 ore, interval mediu de 48 ore și în rare situații termen de maxim 5 zile de la efectuarea comenzii în funcție volumul de comenzi și/sau de disponibilitatea în stoc a materiei prime necesare pentru realizarea produsului comandat.

Ne rezervăm dreptul de a oferi prioritate comenzilor achitate cu cardul.

Ne rezervăm dreptul de a amâna fără anunț în prealabil livrarea comenzilor cu până la 72 ore.

Dacă în 72 ore de la comandă nu se poate confirma expedierea vom anunța telefonic sau prin email clientul despre înârzierea existentă.

Modalități de livrareTimp Estimat LivrareCost
Livrare Standard Fan Courier24-48 OreGratis*
Livrare Standard GLS24-48 OreGratis*
Livrare Internațională GLS2-8 Zile45 Ron*
Livrare Internațională DHL 24-48 Ore85 Ron*

*Livrarea Gratuita :
Comenzile cu produse în valoare de minim 250 Ron beneficiază de Transport Gratuit.

Pentru comenzile cu valoare mai mică de 250 Ron, costul livrării produselor este de 15 Ron (București), 15 Ron (Aria de acoperire naționala) 15 Ron (GLS).

Pentru comenzile la care Fan Courier percepe taxă pentru kilometri extra, contravaloarea kilometrilor extra va fi achitată integral de către client. Aceasta taxă va fi calculată la finalizarea comenzii odată cu introducerea corectă a adresei de livrare. Prețul pentru km extra este de 1,5 Ron per km.

In cazul in care valoarea kilometrilor extra depașeste 25 ron ne rezervăm dreptul de nu livra comanda prin intermediul Fan Courier.

Pentru livrările cu km extra recomandăm selectarea metodei de livrare prin intermediul firmei de curierat rapid GLS, metodă prin care nu sunt percepute taxe suplimentare pentru kilometri extra.

Listă acoperire Fan Courier puteti găsi aici.
GLS are acoperire națională fara costuri suplimentare.

Firmele de curierat prin care Pardo.ro realizează expedierea coletelor livrează de obicei produsele în termen minim de 24 ore și maxim 48 ore de la preluarea de la Pardo.ro .

Acest termen poate varia cu pâna la 7 zile în perioade aglomerate precum Black Friday, Sărbatori Legale, Craciun, Etc.

Fan Courier / GLS în decursul perioadei de livrare va contacta clientul telefonic sau prin sms pentru livrarea produselor.

Clientul are la dispoziție prin intermediul sms/email generat automat la finalizarea comenzii numărul de expediție (AWB) de la data expedierii coletului și poate verifica statusul expediției telefonic la nr. 021 9336 sau online prin intermediul aplicației online AWB tracking în cazul livrărilor realizate prin Fan Courier, iar la GLS se pot verifica accesând GLS Urmărire Colet.

Pardo.ro nu se face responsabilă de calitatea serviciilor prestare de firmele de curierat cu care are colaborare prin contract.