Pardoseli epoxi autonivelante si economice

Sistemul poate fi aplicat pe suprafete din beton. In urma aplicarii se obtin suprafete continue, netede, cu rezistenta mecanica mare destinate circulatiei intense asigurand o buna protectie pentru solutii acide, alcaline, uleiuri, grasimi.

Suprafata rezultata este usor de curatat, nu necesita intretinere si indeplineste standardele de sanatate. Sistemul epoxidi autonivelant poate fi aplicat in spatii de productie, birouri, parcari, ateliere mecanice, cabinete medicale, chiar si in locuinte.

Pardoseli epoxi antiderapante

Pardoselile antiderapante reprezinta solutia pentru spatiile in care riscul de alunecare este crescut. Sistemul epoxy antiderapant este foarte rezistent, ofera protectie superioara la agenti chimici si mecanici, la abraziune, la variatii de temperatura. Sistemul presupune integrarea unui strat de quartz in rasina.

Se poate aplica pe sape elicopterizate, mozaic, suprafete din beton, gresie.

Pardoseli epoxi antipraf

Sistemul are ca baza un strat de grund epoxi in doi componenti cu un consum de 250-500g/mp si un strat final de rasina epxi in doi componenti, in grosime de 0,6mmpentru suprafete cu trafic usor sau in strat de 1-2mm pentru trafic mediu. Stratul final se aplica cu trafaletul special sau cu racleta.
Sistemul poate fi realizat si in varianta antiderapanta.

Se poate aplica pe sape elicopterizate, mozaic, suprafete din beton, gresie.

Ți-ar plăcea să discutăm?

Dacă ai un proiect în vedere sau vrei să afli mai multe despre serviciile și activitatea noastră, nu ezita să ne contactezi.
Trimite-ne un e-mail, iar noi vom lua legătura cu tine pentru a stabili o întâlnire în care să discutăm cerințele proiectului tău.